Úspěšný výstup na Kilimandžáro
|

Úspěšný výstup na Kilimandžáro

V říjnu 2019 se skupina českých milovníků hor, co se Serengeti Joy Tours zdolali Kilimandžáro, rozšířila o dalšího člena. Je to až neuvěřitelné, ale zatím máme na Kilimandžáru 100% bilanci. Co český pokus o výstup na Kilimandžáro se Serengeti Joy Tours, to úspěch. Tato bilance nás velmi těší. 

Opět se nám potvrdilo, že v první polovině října obvykle panuje pro výstup stále ještě velmi dobré počasí. A protože je už po hlavní letní sezóně, nepotkáte na Kilimandžáru takové davy dalších dobyvatelů, jako v létě. V listopadu a prosinci to už bohužel platit nebude, nastane krátké období dešťů. Proto, pokud máte i vy zájem poznat krásy Tanzánie a vylézt na nejvyšší horu Afriky, naplánujte si svou cestu raději až od ledna 2020. Špatné počasí totiž může výstup značně ztížit a my bychom si rádi zachovali tu naši společnou 100% úspěšnost 🙂

Pokud se i vy rozhodnete pro výstup na Kilimandžáro, zde se můžete podívat na naši nabídku. Rádi vám poradíme s výběrem vhodné trasy a délky výstupu, aby byla co největší šance, že se dostanete až na vrchol. Spoustu informací o různých trasách výstupu na Kilimandžáro, vhodném období pro výstup a dalších praktických rad najdete také na stránkách www.VystupNaKilimandzaro.cz, které připravila skupina našich klientů, kteří už s námi Kilimandžáro zdolali.

Podobné příspěvky