Safari autem za Velkou migrací v Serengeti

Serengeti je nejlepším národním parkem světa

Národní park Serengeti v Tanzanii je podle cestovatelů z celého světa nejlepším národním parkem na světě. Umístil se na první příčce při udílení cen Travellers‘ Choice cestovatelského portálu TripAdvisor.

V pořadí jsou na dalších místech národní park Jim Corbett v Indii, keňská národní rezervace Masai Mara, Grand Teton v USA, nebo Krugerův národní park v Jižní Africe. O pořadí na stupních vítězů rozhoduje algoritmus, který vyhodnocuje recenze všech uživatelů.

Národní park Serengeti patří mezi nejznámější a největší rezervace v Africe. Je synonymem typické africké savany, kde mohou turisté spatřit velká stáda pakoňů, zeber, antilop a dalších zvířat.

Masajové nazývají planiny národního parku Serengeti místem, kde země bez ustání ubíhá — počítejte proto s tím, že vás rozlehlost parku ohromí, napsal o této africké destinaci portál TripAdvisor.

Překonávání řeky Mara v severním Serengeti
Stáda překonávají řeku Mara v severním Serengeti

Pokud byste chtěli vyrazit na safari v národních parcích severní Tanzanie, včetně Serengeti, zeptejte se nás na možnosti a požádejte o nabídku prostřednictvím prostřednictvím kontaktního formuláře, emailem na info@serengetijoytours.cz nebo telefonicky / pomocí aplikace WhatsApp na čísle +420732599863. Zde je naše standardní nabídka, ale celý program vám rádi připravíme i na míru podle vašich časových a finančních možností.

Podobné příspěvky